Workshop Allergenen
Bent u voorbereid op de allergenen wetgeving?

Per 13 december 2014 moeten alle aanbieders van niet voorverpakt voedsel actief hun klanten informeren over de 14 verplichte voedselallergenen die in hun producten voorkomen. Dat heeft consequenties voor bedrijven in de horeca, catering, detailhandel en zorg. Praktisch gezien komt het erop neer dat van alle producten en (zelfbereide) gerechten die onverpakt worden verkocht, vooraf allergeneninformatie moet zijn vastgelegd. De klant moet actief hierover worden geïnformeerd. Dat mag mondeling, schriftelijk of digitaal, maar moet wel voldoen aan voorwaarden. Goede inzage in allergenen van grondstoffen, halffabrikaten en eigen receptuur is essentieel

Food ID heeft een training/workshop samengesteld die alle aspecten van de wetgeving theoretisch en praktisch behandelt volgens een stappenplan én inclusief het gebruik van een handige tool voor bedrijven om de allergenen informatie vast te leggen.
Heeft u belangstelling om deze workshop met uw personeel te volgen, neem dan contact op.
Duur workshop: 2,5 uur
Certificaat van deelname wordt verstrekt
Lokatie: in uw eigen bedrijf of op trainingslocatie in Amersfoort 
Kosten:
in uw eigen bedrijf bij max. 10 personen 250 euro exclusief reiskosten. Op trainingslocatie in Amersfoort bij inschrijving: 55 euro per persoon met een minimum van 20 deelnemers.


Geen nieuws uit 2018

Vorige
Volg FoodID op Twitter via @corholtackers