Enkele voorbeelden van uitgevoerde projecten.


Voedselveiligheid:

  1. Begeleiding etiketteringseisen conform nieuwe EU richtlijn 1169/2011 voor diverse bedrijven.
2012 tot heden


Onderhoud, beheer en controle voedselveiligheid: Op basis van de hygiënecode voor de horeca een voedselveiligheidssysteem ontworpen, ingericht, beheerd en gecontroleerd voor de catering van een venue organisatie.
Periode 2005 tot heden.


Ontwikkeling en beheer van de ISO 17020 accreditatie (inspectiestandaard) voor een inspectiebedrijf dat branche hygiënecodes toetst

Periode 2005 tot juni 2011


Begeleiding en advisering  van een inspectiebedrijf met als doel NVWA acceptatie voor zelfcontroelsystemen van branche hygiënecodes.
Periode 2012/13

Toepassing van e-toetsmodule voedselveiligheid om door middel van digitale keuzevragen medewerkers te toetsen op hun kennis voor een catering organisatie.
Periode 2010 tot heden.


HACCP Training voor horecabedrijven/groothandels op basis van de hygiënecode voor de horeca.

Meerdere malen jaarlijks


Sociale Hygiëne: Dagtraining van relaties van een horeca groothandels voor het projectexamen sociale hygiëne van SVH. 

Meerdere malen jaarlijks


Voedselbeleid:

Coördinator Local Support Group Amersfoort voor het EU/URBACT project 'Sustainable food for urban communities' met als doel om regionale voedselbeleid te ontwikkelen. Dit project wordt met 9 andere EU steden gedurende 2013 en 2014 uitgevoerd. Zie  http://www.sustainable-everyday-project.net/urbact-sustainable-food/


Co-projectleider Amersfoort Hoofdstad van de Smaak 2012.

Een jaar lang met circa 80 activiteiten op gebied van regionaal, duurzaam, seizoensgebonden en puur voedsel: van ontmoeten en genieten tot verdieping tijdens sessies, discussies en visiebepalingen.


Lid van het kernteam om Amersfoort tot Hoofdstad van de Smaak te nomineren. Opstellen van activiteiten, sponsoring en projectvoorbereiding.
Periode 2011.


Actief betrokken bij het project Echt Eten in de Eemstad in 2011 waarbij regionaal en duurzaam voedsel centraal stond en publiek middels diverse activiteiten kennis hiermee kon maken.
Periode: 2011


Mede initiatiefnemer en voorzitter van de Stichting Smaak van de Streek in Amersfoort met als doel het organiseren van seizoensmarkten waarbij regionale producten en producenten centraal staan. Zie www.smaakvandestreek.nl
Periode 2010 tot heden